| Lagrima | Дата: Воскресенье, 21-09-2008, 21:26:59 | Сообщение # 1 |
 Генерал-полковник
Статус: Offline
| Раніше я якось скептично ставилася до Tankian....не особо цікавилася.Завдяки одній людині,можна сказати одному з найкращих друзів я почала слухати=))))Чи подобається Вам Танкян????
Умій примусить Серце,Нерви,М"язи, Позбавлені снаги,тобі служить Коли душа згоряє вся одразу І тільки Воля скаже:"Треба жить!" "Я осколок,в котором иногда отражается солнце"
|
| |
|
|
| PunishedBarbie | Дата: Воскресенье, 21-09-2008, 23:17:55 | Сообщение # 2 |
 Генералиссимус
| ну да)))ояипу вже скільки років))його голос то мего
Тупість людей мене так дратує...(с)Тантра
|
| |
|
|
| starlukas™ | Дата: Понедельник, 22-09-2008, 08:34:30 | Сообщение # 3 |
 Dexter Morgan
| Песня "Lie Lie Lie" просто офигенная... Её даже взяли под саундтрек к сериалу Fear Itself ("Страх, как он есть")
Я уничтожу своего врага тогда, когда сделаю его своим другом. Остается только играть в жизнь и надеяться, что когда-нибудь я пойму правила.
|
| |
|
|
| VarSan | Дата: Понедельник, 29-09-2008, 00:01:36 | Сообщение # 4 |
|
Рядовой
| Ну, так як я фанат System Of A Down.... то можу сказати, що Серж, для мене, найкращий вокаліст в світі ))) не можна уявити "Систему" без бородатого Шаварша, "скромного" Дарона, вічно серйозного Джона та веселого Сєржа =) Особливо вражає його голос, і як він його міняє під час пісень.... це просто щось Впринципі я проти розпаду Системи, але всеодмінно, Дарон з Джоном огранізували Scars on Broadway, Шаво ше якусь там групку, а Сєрж випустив свій альбом, і всі задоволені)) Дійсно, якщо пісні "Скарс он Бродвей" перемішати с сольником Танкіяна то вийде новий альбом "SOAD" =)
|
| |
|
|