| ТОЛ |
| DM | Дата: Пятница, 09-03-2007, 23:28:48 | Сообщение # 31 |
 Генерал-полковник
Статус: Offline
| а, ну тоді удачі =)))
If Rastafarianism is about having dreadlocks, smoking marijuana and believing that Haile Selassie is God, then I am not Rastafarian. But if it is about political, social and personal consciousness, then, yes, I am," © Lucky Philip Dube (вечная память) Свабоду Мурахам!!!! (с) AnT
|
| |
|
| |
| Доця | Дата: Суббота, 10-03-2007, 20:42:47 | Сообщение # 32 |
 Генерал-майор
| | Quote | | тупі тексти на укр. мові | Тупі???...що ж у них такого тупого...гу?...по-твоєму одна і таж група на українськй мові пише тексти по тупому а на російській мові кльово???...ну наведи приклад тупості у текстах пісень ТОЛ...
Нам очі ніжно закрили Губи медом змастили Душу кинули просто так...
|
| |
|
| |
| DM | Дата: Суббота, 10-03-2007, 21:47:27 | Сообщение # 33 |
 Генерал-полковник
| Доця, я не те мав на увазі. просто Прозорову саме зараз хочеться писати тексти російською. і саме на цій мові він викладається по повній. а якщо примушувати його писати українською, то вийде штучний напівфабрикат поганої якості. а перший альбом мені до сих пір подобається. не заважаючи на те що я слухав його вже напевно кілька сотень разів
If Rastafarianism is about having dreadlocks, smoking marijuana and believing that Haile Selassie is God, then I am not Rastafarian. But if it is about political, social and personal consciousness, then, yes, I am," © Lucky Philip Dube (вечная память) Свабоду Мурахам!!!! (с) AnT
|
| |
|
| |
| Доця | Дата: Суббота, 10-03-2007, 21:56:37 | Сообщение # 34 |
 Генерал-майор
| DM еее...звітки ти мож знати на якій мові Прозорову хочеться писати...і хто тобі сказав що його примушують писати на українській...???
Нам очі ніжно закрили Губи медом змастили Душу кинули просто так...
|
| |
|
| |
| Krolaka | Дата: Воскресенье, 11-03-2007, 21:36:42 | Сообщение # 35 |
|
Генерал-майор
| Взагалі їхні пісні звучать класно на укаїнській а на російській буде погано це точно
-=[Любить-значит перестать сравнивать. Любовь как война-легко начать,тяжело закончить,невозможно забыть. Разлука ослабевает легкое увлечение,но усиливает большую страсть,подобно тому,как ветер гасит свечу,но раздувает пожар. Не ставь ТОЧКУ там,где сердце ставит ЗАПЯТУЮ...]=-
|
| |
|
| |
| EnemY | Дата: Воскресенье, 11-03-2007, 21:40:48 | Сообщение # 36 |
 BASS
| 28-29 березня у Києві фест!Там буде ТОЛ,хто їде?)
Я не вмію думати , не вмію говорити я ненавиджу слухати,я ненавиджу жити! Жити минулим яке ти ненавидиш набагато больніше ,ніж майбутнім якого немає!
|
| |
|
| |
| DM | Дата: Воскресенье, 11-03-2007, 22:53:23 | Сообщение # 37 |
 Генерал-полковник
| Доця, так якщо він альбом на російській пише, то певно що йому хочеться писати на цій мові =)) Krolaka, якщо ти такий впевнений в цьому то слухай далі СБ. а от я наприклад чув на Руйнації їхні нові тєми і вони досить такі кльові. Та і взагалі в піснях треба слухати все, а не тільки слова. Крім текстів в ТОЛа досить таки непоганий як для України барабанщик. та і взагалі там всі музиканти кьові. EnemY, а шо за фест?
|
| |
|
| |
| scream | Дата: Вторник, 13-03-2007, 18:13:27 | Сообщение # 38 |
 Генерал-лейтенант
| у ещё рулят партии баса.....особенно в песне осень
....тИ нАрАдІлсЯ АрІгІнАлАм?? ..нУ тАгдА нЄ УмрІ к0пІЄйЬ!!
|
| |
|
| |
| bomj | Дата: Среда, 14-03-2007, 09:33:56 | Сообщение # 39 |
 Полковник
| у НИХ ВООПЩЕ БАСИСТ КРУТОЙ ВАЛИТ ТЕПИНГОМ, СЛЕПОМ И ПАЛЬЧИКАМИ..И ПРИДУМУЕТ КЛЕВЫЕ ПАРТИИ...И БАРАБАНЩИК ИНТЕРЕСНЫЙ , ИНТЕРЕСНО ИГРАЕТ....КАКОЙТА СВОЙ СТИЛЬ У НЕГО ЕСТЬ
Пьяный, стpашный ветеp Выpвал птицy из гнезда, И неpвно бpосил в небо. Согpей меня моя звезда. (с)Психея
|
| |
|
| |
| kiDDy | Дата: Среда, 14-03-2007, 15:24:10 | Сообщение # 40 |
 Генерал-лейтенант
| scream, ето сугубо твте личное мнение... я подержжеваю DM, сказано в десяточггу))
Сообщение отредактировал kiDDy - Среда, 14-03-2007, 15:24:54 |
| |
|
| |
| DM | Дата: Среда, 14-03-2007, 17:55:13 | Сообщение # 41 |
 Генерал-полковник
| не дарма вони їздили в Лондон =))
|
| |
|
| |
| KiKi | Дата: Среда, 14-03-2007, 18:04:32 | Сообщение # 42 |
 Лейтенант
| Очень класная група, очень класная музика, и тексти со смыслом. Мне ужасно нравитса!!!! Чюваки знают что делают, и умеют делать хорошую музику.
My scars remind me thet the past is real. I tear my heart open jast to feel...
|
| |
|
| |
| Dafna | Дата: Среда, 14-03-2007, 18:23:25 | Сообщение # 43 |
 Майор
| Наверно лучшая группа, из тех что я знаю, которая исполняет тексты на украинском языке. Огромный им за это респект!
Не допускают мысли о своей неправоте Они же сами блуждают в темноте Смеясь над тем,что ты сказал Пытаясь смехом как-то заглушыть свой страх Опасаються того,что ты на самом деле прав Что их знания-это иллюзия
|
| |
|
| |
| kiDDy | Дата: Четверг, 15-03-2007, 16:30:49 | Сообщение # 44 |
 Генерал-лейтенант
| Dafna, НУ И НА РУСКАМ ТОЖА)))
|
| |
|
| |
| DNS[EnterShikari] | Дата: Пятница, 16-03-2007, 01:03:27 | Сообщение # 45 |
![DNS[EnterShikari]](http://starkids.km.ua/avatar/44/995639.jpg) Подполковник
| Не очень мне че то эта группа нравится
Утром одеваюсь, чтоб вечером роздеться...
|
| |
|
|
|