| Записи гурту |
| SKY | Дата: Суббота, 21-02-2009, 14:33:12 | Сообщение # 1 |
 Искусствовед
Статус: Offline
| Досить тривалий час не було нічого чути про KillBarbie, але це не означає що гурт закінчив своє існування навіть серйозно не розпочавши. Багато хто вже слухав їхні старі і не дуже демо записи. багато хто хотів би це зробити, але не знає як. Тому, спеціально для користувачів Форуму творчого об'єднання "Молодь UA" презентується офіційний запис гурту: KillBarbie - Мана небесна Закачуємо, слухаємо, коментуємо.
|
| |
|
| |
| Худ()жни$@ | Дата: Среда, 25-02-2009, 18:04:10 | Сообщение # 2 |
 Генерал-майор
| Послухала і зацінила. Скажу, як-то кажуть в нашій компанії - респект KillBarbie і "вєчна уважуха"! Чудово, мені дуже сподобалось. Думаю, завдяки таким пісням і виконавцям, колись про нашу українську музику будуть знати всі :)))
Мир строится на искустве, но искуство творим мы. Лучше быть идиотом и верить в счастье, чем быть умным и верить, что счастья нет. ( by myself) "только чью сторону он примет, ведь легче погасить в себе свет, чем разсеять окружающую тебя тьму..." Ночной дозор
|
| |
|
| |
| KillBarbie | Дата: Пятница, 27-02-2009, 15:17:46 | Сообщение # 3 |
 ЗАЙЧИК
| Дуже дякую. Цей запис зроблений ше в кінці 2007-го, а зараз я вже сам записую новий матеріал. Обіцяю поділитися
|
| |
|
| |
| Худ()жни$@ | Дата: Пятница, 27-02-2009, 17:30:49 | Сообщение # 4 |
 Генерал-майор
| Бдуемо чекати
Мир строится на искустве, но искуство творим мы. Лучше быть идиотом и верить в счастье, чем быть умным и верить, что счастья нет. ( by myself) "только чью сторону он примет, ведь легче погасить в себе свет, чем разсеять окружающую тебя тьму..." Ночной дозор
|
| |
|
| |
| sansarita | Дата: Пятница, 13-03-2009, 12:43:50 | Сообщение # 5 |
 Рядовой
| Пісенька дуже мені сподобалась, ну і записана кльово, на мою думку!!!!! Хочеться більше послухати)))))))) Так, що я теж буду з нетерпінням чекати нового матеріалу.
;)
Сообщение отредактировал sansarita - Пятница, 13-03-2009, 12:47:39 |
| |
|
|
|