| За що я ненавиджу шкільну форму? |
| Lagrima | Дата: Понедельник, 24-09-2007, 23:31:58 | Сообщение # 46 |
 Генерал-полковник
Статус: Offline
| invisible, в мого друга були гарні костюми...але найбільш мені подобався той,що на випускному...досі стоїть фотка на телефоні)))
Умій примусить Серце,Нерви,М"язи, Позбавлені снаги,тобі служить Коли душа згоряє вся одразу І тільки Воля скаже:"Треба жить!" "Я осколок,в котором иногда отражается солнце"
|
| |
|
| | |
| |
| Lucifer | Дата: Пятница, 11-04-2008, 08:33:27 | Сообщение # 48 |
 Подполковник
| О ні, костюми я терпіти не можу.. навіть на воєму випускному в коледжі, я був ведучим на сцені театру, там я був у костюмі((( Фе...але відразу по закінченню урочистої частини передівся у свою улюблену футболочку "АРИЯ" джинси.. і найголовніше - стрічка "Випускник-2007"))))
Да, я отшельник, маг и волшебник, тяжек мой путь...
|
| |
|
| |
| Cliff | Дата: Пятница, 11-04-2008, 19:47:27 | Сообщение # 49 |
 Подполковник
| Незнаю, коли я вчився слава Богу форми не було... а якби була, то б я врятлі в ній би в ній ходив максимум шо вони зроблять це заведуть до директора чи викличуть батьків, або ще краще не пустять на заняття ага зробили мені гірше
Однією з найкращих рис мого характеру є лінь, вона мені не дає зробити багато речей, про які я би потім жалів :) ...но предавать легко и просто, легко и просто продавать... http://vkontakte.ru/id13175403
|
| |
|
| |
| Dafna | Дата: Вторник, 22-04-2008, 17:01:51 | Сообщение # 50 |
 Майор
| в мене шкільна форма у школі. класний керівник весь час гримає чому ми не в формі. але не всі приходять у формі не тільки в класі, а й у школі. чому одна половина школи має ходити в офіційно-діловому стилі, а друга насолоджуватися джинсами та кросівками? це просто тупість...якби всі ходили в формі, я б була непроти, бо розумом треба виділятися... але ж не ходять.
Не допускают мысли о своей неправоте Они же сами блуждают в темноте Смеясь над тем,что ты сказал Пытаясь смехом как-то заглушыть свой страх Опасаються того,что ты на самом деле прав Что их знания-это иллюзия
|
| |
|
|
|