| Староста...)))) |
| Lagrima | Дата: Пятница, 15-08-2008, 12:12:24 | Сообщение # 1 |
 Генерал-полковник
Статус: Offline
| От дивні люди ці старости...Весь час щось хочуться від тебе,сто п"ять разів прибіжить до тебе і скаже:"Здай гроші"...люблять покричати на всю групу чи клас...Вони завжди дуже заклопотані...не один раз вони відповідали за всіх...Не раз виходили у сльозах від декана....директора чи завуча....Отож....Яка у Вас староста?Чи гідна ця людина бути старостою?(на вашу думку)Чи хотіли б ви бути старостою?Якою має бути староста?
Умій примусить Серце,Нерви,М"язи, Позбавлені снаги,тобі служить Коли душа згоряє вся одразу І тільки Воля скаже:"Треба жить!" "Я осколок,в котором иногда отражается солнце"
|
| |
|
| |
| white | Дата: Воскресенье, 17-08-2008, 09:17:35 | Сообщение # 2 |
 Генерал-майор
| м..... знач так.... староста в мене просто супер мега зачотна. якби не наша староста то нас з трешкою точно б виперли з 2 семестру, а тут і всі конспекти дала, всьо помогла зробити.. а люлєй вона за нас всіх напастой відгрібає. ше моя староста часто звонить мені на моб. зранку шоби я не проспала 1 пару, колись вони ше то з трешкою напару робили. і не кричить вона ні на кого, хоча іноді треба було б... кароч.... лю я свою старосту))) вобщєм ріспект і увжуха нашій Соломійці))))) а я б старостою ні за шо в житті не була....то не для мене... ніколи не хотіла збирати чужих грошей.. того навіть в школі мала залізну відмазку : я не буду збирати грошей бо прокурю, проїм ітд...)))
Born in Lviv Live in Lviv Die in Lviv ...Leopolis sеmper fidelis... МИ ЗАВЖДИ ПАМ"ЯТАТИМЕМО ПРО ТЕБЕ, КАЛІДОЛ, СПИ СПОКІЙНО, БРАТІШКА! СЛАВА УКРАЇНІ!
|
| |
|
| |
| Good_Charlotte | Дата: Понедельник, 18-08-2008, 00:17:50 | Сообщение # 3 |
 Подполковник
| да... староста - это очень важно, точнее, кто староста или какая\кой староста... про моих(часто меняю ) не хочется писать, по крайней мере сегодня, а вообще это сложно(в смысле быть старостой), как и все крутое в этой жизни...
"Это невозможно" - сказала Причина. "Это безрассудно" - заметил Опыт. "Это бесполезно" - ответила Гордость. "Попробуй..." - шепнула Мечта. Ф.Ю.
|
| |
|
| |
| Худ()жни$@ | Дата: Среда, 27-08-2008, 10:50:20 | Сообщение # 4 |
 Генерал-майор
| Последний год старостой была я. Чесно скажу, найти другого человека, который так бы хотел отлинять от этого просто было невозможно! НЕважно я справлялась о своиим обязаностями, но на собраниях была и газеты рисовала
Мир строится на искустве, но искуство творим мы. Лучше быть идиотом и верить в счастье, чем быть умным и верить, что счастья нет. ( by myself) "только чью сторону он примет, ведь легче погасить в себе свет, чем разсеять окружающую тебя тьму..." Ночной дозор
|
| |
|
| |
| Rain | Дата: Среда, 27-08-2008, 21:51:58 | Сообщение # 5 |
 Генерал-лейтенант
| згідна, що звання старости дуже відповідальне... я б не хотіла бути старостою... хоча в нашому класі це не дуже виділяється... хібащо, якщо оре на уроках весь клас, то питають старосту... а так навіть і не чути її.. ну, як не чути.. чути її добре, покричати любить, особливо на мене(якесь таке вже кохання в неї до мене безмежне..) ... ну, так - гроші збирає хтось інший(часто різні люди), плакати малюю я з Фідл і Семі, ну може ще Дакота.. от і все.. як такого звання "староста" в нашому класі виходить немає..
Не надо бояться неведомого, ибо каждый способен обрести то, чего хочет, получить то, в чем нуждается.
|
| |
|
| |
| Good_Charlotte | Дата: Пятница, 29-08-2008, 16:00:18 | Сообщение # 6 |
 Подполковник
| Quote (Rain) як такого звання "староста" в нашому класі виходить немає.. По-моему в школе это действительно так, староста - это не так уж и важно, по сравнению с универом, так как там, как я уже говорилаQuote (Good_Charlotte) староста - это очень важно, точнее, кто староста или какая\кой староста... Просто в моем классе тоже так было, и вообще во всех классах которые я знала/знаю...
"Это невозможно" - сказала Причина. "Это безрассудно" - заметил Опыт. "Это бесполезно" - ответила Гордость. "Попробуй..." - шепнула Мечта. Ф.Ю.
|
| |
|
| |
| Худ()жни$@ | Дата: Пятница, 29-08-2008, 17:04:11 | Сообщение # 7 |
 Генерал-майор
| Quote (Rain) я б не хотіла бути старостою. Ось і я не хотіла Заставили!
Мир строится на искустве, но искуство творим мы. Лучше быть идиотом и верить в счастье, чем быть умным и верить, что счастья нет. ( by myself) "только чью сторону он примет, ведь легче погасить в себе свет, чем разсеять окружающую тебя тьму..." Ночной дозор
|
| |
|
| |
| Cliff | Дата: Пятница, 05-09-2008, 22:47:13 | Сообщение # 8 |
 Подполковник
| Г, я тоже колись старостою був... взагалы в нас в групы прокляття, всы сатрости якы були до мене або вибували або переставали ходити в коледж:) до 3го курсу в нас було 4 старости , я 5й і вот після місяця "старостування" я потихенько забив на коледж, слава богу мені позвонили і сказали шо меня зняли, і почав знов нормально відвідувати заняття зараз в мене прочто чудовий староста, респект йому і уважуха, помню на літній сесії він мені позвонив і спитав чо я не на екзамені :), треба було бачити як я за 15 хв погладив брюки/рубашку поїв і склав шпаргалки)
Однією з найкращих рис мого характеру є лінь, вона мені не дає зробити багато речей, про які я би потім жалів :) ...но предавать легко и просто, легко и просто продавать... http://vkontakte.ru/id13175403
|
| |
|
|
|