Староста...)))) - Форум творческого объединения "Молодь UA"
Воскресенье, 20-05-2012, 13:03:03
Приветствую Вас, Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Страница 1 из 11
Модератор форума: Alex, Padme 
Форум творческого объединения "Молодь UA" » Флейм » Наука и Образование » Староста...))))
Староста...))))
LagrimaДата: Пятница, 15-08-2008, 12:12:24 | Сообщение # 1
Генерал-полковник
Статус: Offline
От дивні люди ці старости...Весь час щось хочуться від тебе,сто п"ять разів прибіжить до тебе і скаже:"Здай гроші"...люблять покричати на всю групу чи клас...Вони завжди дуже заклопотані...не один раз вони відповідали за всіх...Не раз виходили у сльозах від декана....директора чи завуча....Отож....Яка у Вас староста?Чи гідна ця людина бути старостою?(на вашу думку)Чи хотіли б ви бути старостою?Якою має бути староста?

Умій примусить Серце,Нерви,М"язи,
Позбавлені снаги,тобі служить
Коли душа згоряє вся одразу
І тільки Воля скаже:"Треба жить!"

"Я осколок,в котором иногда отражается солнце"

whiteДата: Воскресенье, 17-08-2008, 09:17:35 | Сообщение # 2
Генерал-майор
м..... знач так.... староста в мене просто супер мега зачотна. якби не наша староста то нас з трешкою точно б виперли з 2 семестру, а тут і всі конспекти дала, всьо помогла зробити.. а люлєй вона за нас всіх напастой відгрібає. ше моя староста часто звонить мені на моб. зранку шоби я не проспала 1 пару, колись вони ше то з трешкою напару робили. і не кричить вона ні на кого, хоча іноді треба було б...
кароч.... лю я свою старосту))) вобщєм ріспект і увжуха нашій Соломійці)))))
а я б старостою ні за шо в житті не була....то не для мене... ніколи не хотіла збирати чужих грошей.. того навіть в школі мала залізну відмазку : я не буду збирати грошей бо прокурю, проїм ітд...)))

Born in Lviv
Live in Lviv
Die in Lviv
...Leopolis sеmper fidelis...

МИ ЗАВЖДИ ПАМ"ЯТАТИМЕМО ПРО ТЕБЕ, КАЛІДОЛ, СПИ СПОКІЙНО, БРАТІШКА!
СЛАВА УКРАЇНІ!

Good_CharlotteДата: Понедельник, 18-08-2008, 00:17:50 | Сообщение # 3
Подполковник
да... староста - это очень важно, точнее, кто староста или какая\кой староста...
про моих(часто меняю
happy ) не хочется писать, по крайней мере сегодня, а вообще это сложно(в смысле быть старостой), как и все крутое в этой жизни...

"Это невозможно" - сказала Причина.
"Это безрассудно" - заметил Опыт.
"Это бесполезно" - ответила Гордость.
"Попробуй..." - шепнула Мечта.

Ф.Ю.

Худ()жни$@Дата: Среда, 27-08-2008, 10:50:20 | Сообщение # 4
Генерал-майор
Последний год старостой была я. Чесно скажу, найти другого человека, который так бы хотел отлинять от этого просто было невозможно! happy НЕважно я справлялась о своиим обязаностями, но на собраниях была и газеты рисовала smile

Мир строится на искустве, но искуство творим мы.

Лучше быть идиотом и верить в счастье, чем быть умным и верить, что счастья нет. ( by myself)

"только чью сторону он примет, ведь легче погасить в себе свет, чем разсеять окружающую тебя тьму..." Ночной дозор

RainДата: Среда, 27-08-2008, 21:51:58 | Сообщение # 5
Генерал-лейтенант
згідна, що звання старости дуже відповідальне... я б не хотіла бути старостою... хоча в нашому класі це не дуже виділяється... хібащо, якщо оре на уроках весь клас, то питають старосту... а так навіть і не чути її.. ну, як не чути.. чути її добре, покричати любить, особливо на мене(якесь таке вже кохання в неї до мене безмежне..) ... ну, так - гроші збирає хтось інший(часто різні люди), плакати малюю я з Фідл і Семі, ну може ще Дакота.. от і все.. як такого звання "староста" в нашому класі виходить немає..

Не надо бояться неведомого, ибо каждый способен обрести то, чего хочет, получить то, в чем нуждается.

Good_CharlotteДата: Пятница, 29-08-2008, 16:00:18 | Сообщение # 6
Подполковник
Quote (Rain)
як такого звання "староста" в нашому класі виходить немає..

По-моему в школе это действительно так, староста - это не так уж и важно, по сравнению с универом, так как там, как я уже говорила
Quote (Good_Charlotte)
староста - это очень важно, точнее, кто староста или какая\кой староста...

Просто в моем классе тоже так было, и вообще во всех классах которые я знала/знаю...

"Это невозможно" - сказала Причина.
"Это безрассудно" - заметил Опыт.
"Это бесполезно" - ответила Гордость.
"Попробуй..." - шепнула Мечта.

Ф.Ю.

Худ()жни$@Дата: Пятница, 29-08-2008, 17:04:11 | Сообщение # 7
Генерал-майор
Quote (Rain)
я б не хотіла бути старостою.

Ось і я не хотіла smile Заставили!

Мир строится на искустве, но искуство творим мы.

Лучше быть идиотом и верить в счастье, чем быть умным и верить, что счастья нет. ( by myself)

"только чью сторону он примет, ведь легче погасить в себе свет, чем разсеять окружающую тебя тьму..." Ночной дозор

CliffДата: Пятница, 05-09-2008, 22:47:13 | Сообщение # 8
Подполковник
Г, я тоже колись старостою був...
взагалы в нас в групы прокляття, всы сатрости якы були до мене або вибували або переставали ходити в коледж:) до 3го курсу в нас було 4 старости , я 5й
і вот після місяця "старостування" я потихенько забив на коледж, слава богу мені позвонили і сказали шо меня зняли, і почав знов нормально відвідувати заняття smile
зараз в мене прочто чудовий староста, респект йому і уважуха, помню на літній сесії він мені позвонив і спитав чо я не на екзамені :), треба було бачити як я за 15 хв погладив брюки/рубашку поїв і склав шпаргалки)

Однією з найкращих рис мого характеру є лінь, вона мені не дає зробити багато речей, про які я би потім жалів :)
...но предавать легко и просто, легко и просто продавать...
http://vkontakte.ru/id13175403

Форум творческого объединения "Молодь UA" » Флейм » Наука и Образование » Староста...))))
Страница 1 из 11
Поиск: