| Игра "Скажи только честно" |
| PunishedBarbie | Дата: Понедельник, 23-02-2009, 10:13:35 | Сообщение # 961 |
 Генералиссимус
Статус: Offline
| варто...завжди залишається надія чому усі завжди намагаються лізти в чужі справи?
Тупість людей мене так дратує...(с)Тантра
|
| |
|
| |
| Lagrima | Дата: Среда, 25-02-2009, 21:26:54 | Сообщение # 962 |
 Генерал-полковник
| Бо всім подобається пихати свого носа туди,де його немає і бути... все можна виправити?
Умій примусить Серце,Нерви,М"язи, Позбавлені снаги,тобі служить Коли душа згоряє вся одразу І тільки Воля скаже:"Треба жить!" "Я осколок,в котором иногда отражается солнце"
|
| |
|
| |
| PunishedBarbie | Дата: Четверг, 26-02-2009, 11:19:02 | Сообщение # 963 |
 Генералиссимус
| ні...є такі вчинки які призводять до невиправних наслідків... хочете щось змінити?
Тупість людей мене так дратує...(с)Тантра
|
| |
|
| |
| white | Дата: Четверг, 26-02-2009, 13:16:55 | Сообщение # 964 |
 Генерал-майор
| ні, я щаслива що все саме так і не інакше) якби мали безграничну владу, що б зробили?
Born in Lviv Live in Lviv Die in Lviv ...Leopolis sеmper fidelis... МИ ЗАВЖДИ ПАМ"ЯТАТИМЕМО ПРО ТЕБЕ, КАЛІДОЛ, СПИ СПОКІЙНО, БРАТІШКА! СЛАВА УКРАЇНІ!
|
| |
|
| |
| Lagrima | Дата: Четверг, 26-02-2009, 15:03:05 | Сообщение # 965 |
 Генерал-полковник
| Мабуть,я б зробила все по закону....справді так як написано в тому законі,а не так як хочеться моїй персоні.... Життя повне несподіванок?
Умій примусить Серце,Нерви,М"язи, Позбавлені снаги,тобі служить Коли душа згоряє вся одразу І тільки Воля скаже:"Треба жить!" "Я осколок,в котором иногда отражается солнце"
|
| |
|
| |
| toncca | Дата: Четверг, 17-11-2011, 14:13:06 | Сообщение # 966 |
|
Рядовой
| http://www.autobistro.ru/tonar-cafe-pod-kluch.html http://www.autobistro.ru/oborudovanie-dlja-fast-fuda.html прикольные машины обслуживания сетей общепита (как в америке)
|
| |
|
|
|