| Алкоголь |
| ZGG | Дата: Среда, 06-02-2008, 17:20:49 | Сообщение # 76 |
|
Подполковник
Статус: Offline
| Snoop, респект! Сначало так хорошо, весело, а потом на утро вертолеты забирают на белый камень!
|
| |
|
| |
| EROTICA | Дата: Пятница, 18-04-2008, 16:34:27 | Сообщение # 77 |
 Подполковник
| Ну й ну, хтось там бухає щодня, хтось хлопця перепиває, хтось на день 2 лонгери, а от би була змога, щоб на вас діти ваші майбутні поглянули.............Чи вам би таких діток, весело б було. Йдете по вулиці з роботи, стомлені, а вам: "Он твого Вітька вже місяць бачать з пляшкою пива/лонгера/шейка....".........Вам було б приємно....... Не пью на вулиці нічого. Рідко - пиво влітку, чи коли тепло. Вино це річ, дороге, червоне, в ресторані............ :wine:
....Жемчужина виднее в полумраке.... 
|
| |
|
| |
| Lagrima | Дата: Суббота, 19-04-2008, 22:16:59 | Сообщение # 78 |
 Генерал-полковник
| Я не п"ю....бо зрозуміла,що це така гидота,подившись на своїх колишніх однокласниць...спившихся...зкурившися...феее....Я можу випити пива,можу випити вина(і то,не все можу пити!!!)але у розумних кількостях...Я за здорове життя.
Умій примусить Серце,Нерви,М"язи, Позбавлені снаги,тобі служить Коли душа згоряє вся одразу І тільки Воля скаже:"Треба жить!" "Я осколок,в котором иногда отражается солнце"
|
| |
|
| |
| Cliff | Дата: Суббота, 19-04-2008, 23:16:22 | Сообщение # 79 |
 Подполковник
| В мене трохи філософське ставлення до цього питання для початку я порадив б всім забити на на шкейки ,лонгери і тд.ітп, просто прочитайте склад і все зрозумієте незнаю як там хто, но я признаю тільки пиво і горілку Взагалі я нерозумію людей які кричать шо коли діти з 12 років вже знають смак пива/горілки то це проблема №1 для суспільства, скажу тільки одне, чим раніше почне тим раніше кине я знаю людей які пили з дитинства, якшо в них я голова на плечах то до 18-19 років вони кидають цю справу і випивають тільки на свята я знаю людей які до закінчення школи не пробували ніяких алкогольних напоїв, в результаті вони йдуть в страшний запій після першої чарки , якшо в них я голова на плечах то надіюсь до 25-30 вони візьмуться за голову но звичайно виключення бувають і ше одне, якшо не зловживати алкоголем, то ним можна і лікуватись Повню десь читав, що з мавпи людину зробив саме алкоголь наші далекі предки їли підгнивші фрукти ,які почали бродити, трохи п'яніли і як результат - в них була неадекватна поведімка для свого виду , розвивалось абстрактне мишлення, та що можливо що мавпа перший раз взяла в руки камінь в нетверезому стані і ми всі діти алкоголю хоча зараз можна спостерігати деволюцію: з людини до свині і на кінець скажу : немає поганих звичок ( тютюн чудово вгамовує зубний біль, морфій один з найкращих знеболювачів, про алкоголь писав вище) є люди які почали цим зловживати, на шкоду собі і всьому суспільству...
Однією з найкращих рис мого характеру є лінь, вона мені не дає зробити багато речей, про які я би потім жалів :) ...но предавать легко и просто, легко и просто продавать... http://vkontakte.ru/id13175403
|
| |
|
| |
| Giga | Дата: Суббота, 19-04-2008, 23:56:44 | Сообщение # 80 |
 Генерал-лейтенант
| Таке враження що зібралась одна твереза еліта)))) А от я лубу пиво))))) Але таке більш-менш середньої якості)))) Вино_ наші спирти розведені і зафарбовані якщо хтось назве вином...то я краще промовчу.... Мартіні, і всяку таку муть пратівна....Горілку теж! А от пиво то !! то є ГУД)))) але коли пєш його десь раз у тиждень))
Жізнь...ета танец.....пока ногу не сломаєш.....танцуй пака маладой...
|
| |
|
| |
| PunishedBarbie | Дата: Воскресенье, 20-04-2008, 00:19:34 | Сообщение # 81 |
 Генералиссимус
| я приєднуюся до Еліти)))))))йеееееееееее...
Тупість людей мене так дратує...(с)Тантра
|
| |
|
| |
| Giga | Дата: Воскресенье, 20-04-2008, 01:02:40 | Сообщение # 82 |
 Генерал-лейтенант
| нафіга мені еліта))) я і посередині себе гуд чухаю))))) Принаймні на те саме пиво я гроші само заробляю....
Жізнь...ета танец.....пока ногу не сломаєш.....танцуй пака маладой...
|
| |
|
| |
| the_child_of_rock | Дата: Понедельник, 21-04-2008, 13:01:48 | Сообщение # 83 |
 Подполковник
| не навижу водку(особенно "Благов", яблучную) раз отравилась, и все на отрез не могу пить все что воняэт спиртом и каким-то "химичным " яблуком) а пивко можно где-то с друзьми .... .....ЛЯФА.....
fare three well, and if for ever still for ever fare three well Byron
|
| |
|
| |
| EROTICA | Дата: Понедельник, 21-04-2008, 23:20:54 | Сообщение # 84 |
 Подполковник
| Quote (PunishedBarbie) я приєднуюся до Еліти)))))))йеееееееееее... Я теж буду зліва крайньою. Люблю еліту. Люблю соки різні, обожнюю!....Не люблю тих, хто рано починає пити та ще й рівняючись. Ладно в душі скребе, тошно й бридко....береш і п"єш. А то в основному пьють просто бо всі так роблять. Дурні. Фак. Дурні.
....Жемчужина виднее в полумраке.... 
|
| |
|
|
|