| Україна хоч в чомусь та ПЕРША! |
| Eiforia | Дата: Воскресенье, 23-03-2008, 21:57:14 | Сообщение # 1 |
 Лейтенант
Статус: Offline
| Так, так! І не в економіці перша, і не по благоустрою, і не по високому рівні життя! ...А в пошивенні венеричних хвороб! Звучить не дуже приємно! Впевнена що це читають люди ( молоді, підлітки) від яких це ситуація залежить як ні від кого... важко шось сказати, підібрати правильні слова! Можливо давайте контрольвати ситуацію... ми ж майбутнє України! А яким чиному про це можна поговорити... можливо разом дійдемо до якогось хорошого висновку
Таких як Я, Нема, не буде... ...і не треба...
|
| |
|
| |
| Девушка_с_веслом | Дата: Воскресенье, 23-03-2008, 22:37:19 | Сообщение # 2 |
 Генерал-майор
| так! Україна нічим не може прославитися, крім як проблемою ВІЛ-СНІД!! Але це не досягнення, це КАТАСТРОФА!! Чим далі, тим гірше...швидше і швидше розповсюджується вірус!!..Це необхідно припинити!! Зараз медицина настільки вдосконалилась, що СНІД набагато легко вилікувати, або хочаб притупити розповсюдження, ніж минулі століття! просто люди, чи не знають, чи просто не замислюються над тим, що їх чекає далі!
Мне нравится, что вы больны не мной... Мне нравится, что я больна не вами...
|
| |
|
| |
| Eiforia | Дата: Воскресенье, 23-03-2008, 22:50:37 | Сообщение # 3 |
 Лейтенант
| На медицину всі надіються... всі думають шо їх вилікують! Але ніхто не думає шо краще запобігти захворюванню чим вилікувати. А ЗНАЄТЕ ЧОМУ КИТАЙЦІ ЖИВІТЬ ДОВШЕ ЧИМ МИ?? Бо вони (наприклад) зуби лікують до того як починають боліти, а ми вже після! От на цьому прикладі можна зробити собі висновки...
|
| |
|
| |
| Cliff | Дата: Воскресенье, 23-03-2008, 23:10:51 | Сообщение # 4 |
 Подполковник
| Quote (Девушка_с_веслом) що СНІД набагато легко вилікувати взагалі від сніду ліків ще не має ... але якщо навіть будуть, то це не допоможе така природа, якщо ми навчимося лікувати одну невиліковну хворобу зявиться нова, ще страшніша пролистайте історію: чума, туберкульоз, СНІД, далі буде...
Однією з найкращих рис мого характеру є лінь, вона мені не дає зробити багато речей, про які я би потім жалів :) ...но предавать легко и просто, легко и просто продавать... http://vkontakte.ru/id13175403
|
| |
|
| |
| Девушка_с_веслом | Дата: Воскресенье, 23-03-2008, 23:32:18 | Сообщение # 5 |
 Генерал-майор
| Quote (Cliff) далі буде... тут ти правий!! але це необхідно хоча б якось зупинити!...
Мне нравится, что вы больны не мной... Мне нравится, что я больна не вами...
|
| |
|
| |
| Cliff | Дата: Воскресенье, 23-03-2008, 23:36:27 | Сообщение # 6 |
 Подполковник
| Quote (Девушка_с_веслом) тут ти правий!! але це необхідно хоча б якось зупинити!... смисл? я перефразував би "в це потібно не вляпатись"
Однією з найкращих рис мого характеру є лінь, вона мені не дає зробити багато речей, про які я би потім жалів :) ...но предавать легко и просто, легко и просто продавать... http://vkontakte.ru/id13175403
|
| |
|
| |
| Eiforia | Дата: Понедельник, 24-03-2008, 22:06:25 | Сообщение # 7 |
 Лейтенант
| Quote (Cliff) "в це потібно не вляпатись" правильно, якби так думав кожен то СНІД пропав би сам по собі! Хіба не так???
|
| |
|
| |
| EROTICA | Дата: Пятница, 18-04-2008, 16:19:56 | Сообщение # 8 |
 Подполковник
| Eiforia, це утопія і теоретика. Завжди знайдуться перенощики СНІДу, наркомани, наприклад, завджи будуть......І вляпатись в це ти б і не хотів, маеш глузд, розум, та навколо тебе придурків і бовдурів повно, щоб тебе заразити. А от венеричні захворювання.....з цим простіше. Тут вже "пеняйте на себя", чого не скажеш у випадку зі СНІДом.
....Жемчужина виднее в полумраке.... 
|
| |
|
| |
| Eiforia | Дата: Воскресенье, 18-05-2008, 15:53:49 | Сообщение # 9 |
 Лейтенант
| Quote (EROTICA) навколо тебе придурків і бовдурів повно, щоб тебе заразити. Ага траплялись такі випадки коли, люди інфіковані розкидали голки на пляжах в пісок та ставили кнопки намащені своєю кровю в гром.транспорті
|
| |
|
| |
| Cliff | Дата: Воскресенье, 18-05-2008, 19:43:44 | Сообщение # 10 |
 Подполковник
| Quote (Eiforia) Ага траплялись такі випадки коли, люди інфіковані розкидали голки на пляжах в пісок та ставили кнопки намащені своєю кровю в гром.транспорті може й траплялось но я про таке не чув... Quote (Eiforia) Ага траплялись такі випадки коли, люди інфіковані розкидали голки на пляжах в пісок та ставили кнопки намащені своєю кровю в гром.транспорті г ща всі прочитають і громадський транспорт збанкротіє і пляжі будуть пустими...
|
| |
|
|
|