Президент - Админресурс - Форум творческого объединения "Молодь UA"
Воскресенье, 20-05-2012, 11:36:05
Приветствую Вас, Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Страница 1 из 11
Модератор форума: Alex, Padme, starlukas 
Форум творческого объединения "Молодь UA" » Флейм » Политический » Президент - Админресурс
Президент - Админресурс
starlukas™Дата: Вторник, 14-08-2007, 18:12:36 | Сообщение # 1
Dexter Morgan
Статус: Offline
Используя недостатки Конституции, Президент перетягивает всю полноту власти на себя, возвращая полномочия Кучмы, а то и стремясь получить еще больше полномочий. Понятно, что этот процесс будет продолжаться дальше. Изменят это выборы или нет, посмотрим. Все зависит от того, как проголосует народ.
Что думаете вы по этому поводу? Чего стоит только использование админресурса президента с этими "Социальными инициативами" сделаными только под выборы... Гадко смотреть даже.

Я уничтожу своего врага тогда, когда сделаю его своим другом.
Остается только играть в жизнь и надеяться, что когда-нибудь я пойму правила.

AntifashionДата: Вторник, 14-08-2007, 20:16:04 | Сообщение # 2
Генерал-лейтенант
Что я думаю..
Надо пойти в магазинчик такой.. Байкал.. Купить там ствол. А лучше не один.
Прийти, "дорогому другу" и вынести ему мозги.
И ничего выборы не изменят, думаю..=\

Ушёл.

AlexДата: Среда, 22-08-2007, 15:30:39 | Сообщение # 3
CrazY DriveR
Адмінресурс кажете? Ну добре, почнемо, я звісно ж за те, щоб Президент і Верховна Рада мали рівні права і рівний вплив на прийняття законів, але коли Кучма йдучи абсолютно зменшив роль Президента, то потім ще й так звана "Антикризова коаліція" зробила все можливе, щоб зробити Ющенка звичайним спостерігачем, який нічого не може зробити і навіть не має права голоса. Але все ж він вчасно отямився і просто повернув все на свої місця, і в цьому немає нічого страшного! Просто він не дав шансу на розвиток явної диктатури!

Те що нас не вбиває - робить нас сильнішими...

ТеньДата: Среда, 22-08-2007, 22:26:22 | Сообщение # 4
Лейтенант
happy І Янукович і Ющенко використовують гроші, які встигли хапанути при владі, на те щоб виграти вибори. Один соціальні виплати зробе, інший зкаже що через нього бензин подешевів... І жоден з них краще для нас не зробе, тільки для себе і свого оточення. Бензин подешевшає на 5%, так завтра піднімуть на 20%. Збільшать пенсію- непереживайте після виборів комунальні послуги подорощяють в двічі. А ми як вівці про все дружно забуваєм, або ще краще, зкидуєм на іншу дійову особу в залежності від наших уподобань. Адмінресурс не постраждає повірте! Його поповнять, а разом із тим і свій гаманець. Бо легко ж зказати що мій супротивник вичерпав усі ресурси і тепер їх тре поповняти за ваш рахунок.
Доречі я за Юлю. Ні вона не свята, навіть не наю чи вона краще за інших. Але я отримав велике задоволення дивлячись на тупі харі(інакше не зкажеш), які навіть не розуміють що їх тільки що так обплювали на екрані, що людина яка не вболіває за конкретну партію падає зосміху. Так як бачить що опоненти Юлі просто ідіоти в порівняні з нею. Вообщем буду голосувати за неї і її партію на виборах, тільки за то задоволення, яке отримав від теле-дебат з її участю.

Metal_RacerДата: Понедельник, 27-08-2007, 20:55:49 | Сообщение # 5
Рядовой
starkids, вы вроде постраше остальных тут будете, но тема поставлена неправильно. Государственные ресурсы использует в личных целях не только президент, и не только во время предвыборной кампании. Админресурс в личных целях использовали всегда и все чиновники, начиная с президенты и премьер министра, заканчивая заместителем кума главы сельской рады...
А первый пост можно отнести к пропаганде анти-президентской стороны парламента. Хоть и возможно ненамеренная, но все же пропаганда....

He's a damned - racing through the night
He's a damned - will never see the light
He's a damned - darkness in his eyes
He's a damned - but Metal Racer never dies

starlukas™Дата: Понедельник, 27-08-2007, 22:38:56 | Сообщение # 6
Dexter Morgan
Quote (Metal_Racer)
А первый пост можно отнести к пропаганде анти-президентской стороны парламента. Хоть и возможно ненамеренная, но все же пропаганда...

Да нет... Это моё личное мнение.. ничего большего.

Quote (Тень)
І Янукович і Ющенко використовують гроші, які встигли хапанути при владі

Нет. У Януковича денег было достаточно всегда...вернее у него есть неисчерпаемое колличество. Он не пришёл к владе из-за денег. Там другое. А вот Ющенко выбивал президентское место только ради денег, так-как его капитал очень мал.
Тимошенко спонсирует Америка. Это означает, что если она прийдёт к власти, будет СШУ как и предвещают политологи...

Я уничтожу своего врага тогда, когда сделаю его своим другом.
Остается только играть в жизнь и надеяться, что когда-нибудь я пойму правила.

ТеньДата: Вторник, 28-08-2007, 00:05:47 | Сообщение # 7
Лейтенант
Quote (starkids)
Тимошенко спонсирует Америка

happy happy happy
Не вже ти такий наївний, що вважаєш США такими бідними? Поглянь на вулиці. Проїдься по автошляхам України, подивись на плакати. За Януковича і Ющенка висить, лежить, літає і плаває стільки мукулатури і решти говна, що можна було б забезпечити школи підручниками на роки. Зустрічі, виступи, реклама... Це нагадує вибори в стародавньому Римі, хто влаштовував найбільше свят той і герой народу. У Юлі декілька палаток і невибаглива реклама...
Янукович не за грошима прийшов... Хм... Напевно ти правий, я просто забув хто за ним стоїть(я не проте що гроші дає....). Та просто набридло в пісочниці бізнесу гратись, вирішив країною побавитись. Тільки от не вірю що він альтруїст. Доречі особисто знаю його праву руку(недавно вибився). Зказати що б він намагався допомогти комусь, не зкажу, а ось мозги промив добре ще трошки і я б повірив, що прийде добрий дядько Янукович і ми всі заживем як царі.
Взагалі дурна розмова. Я зрозумів що якщо хтось в нашій країні вибрав сторону то довести йому нічого не можливо. От тільки зкажу, що за Януковича не проголосую тільки по тій причині що він поведе нас в Росію. Не зкажу що нелюблю росіян чи саму країну, але бути ще раз під ними нехочю. Історія показала хто є хто. Краще хай буде СШУ, хоч народ туди перестане їздити на заробітки.

ЛовеласДата: Среда, 12-09-2007, 16:02:51 | Сообщение # 8
Лейтенант
Тень, НУ ти і політик гг)) В депутати тебе а краще в призиденти тебе! smile

Форум творческого объединения "Молодь UA" » Флейм » Политический » Президент - Админресурс
Страница 1 из 11
Поиск: