| А как вы отпразновали день рождения Гитлера? |
| SKY | Дата: Четверг, 01-05-2008, 00:50:03 | Сообщение # 16 |
 Искусствовед
Статус: Offline
| Quote (EROTICA) Ще раз упевнююсь в тому, що Україна схиблена країна, у всіх смислах. почни із себе. і харе стогнати що так поганно, такий народ. тре самому починати змінювати і не чекати поки хтось це зробить за тебе. що до того, що зараз відбувається в країні... моя особиста думка, що у всьому винуваті жиди і москалі (останнє щойно додала White по телефону))) ).
|
| |
|
| |
| Good_Charlotte | Дата: Четверг, 01-05-2008, 20:57:05 | Сообщение # 17 |
 Подполковник
| Quote (SKY) що до того, що зараз відбувається в країні... моя особиста думка, що у всьому винуваті жиди і москалі (останнє щойно додала White по телефону))) ). ну вот
"Это невозможно" - сказала Причина. "Это безрассудно" - заметил Опыт. "Это бесполезно" - ответила Гордость. "Попробуй..." - шепнула Мечта. Ф.Ю.
|
| |
|
| |
| кусти | Дата: Среда, 12-11-2008, 14:59:13 | Сообщение # 18 |
 Полковник
| Quote (не кажется ли вам что нацизм возрождается МЕГА темпами) ні, не здається.
..сьогодні усе для тебе, озера, ліси, гаї, жити спішити треба , кохати спішити треба , гляди ж , НЕ проспи ! ! !
|
| |
|
| |
| Wolenard | Дата: Воскресенье, 01-03-2009, 23:04:41 | Сообщение # 19 |
 Рядовой
| А я слышал, в некоторых землях Германии открывают т.н. "социалистические" школы, где действуют порядки, схожие аналогичными порядками 30-х. И это инициатива власти. Странно, не правда ли? Мне кажется, вообще, чем чёрт не шутит, с немцев-то станется. Реваншисты всегда найдутся.
|
| |
|
|
|