Обращение к себе... - Страница 2 - Форум творческого объединения "Молодь UA"
Воскресенье, 20-05-2012, 11:29:57
Приветствую Вас, Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Страница 2 из 2«12
Модератор форума: Padme 
Форум творческого объединения "Молодь UA" » Флейм » ФИЛОСОФИЯ, РЕЛИГИЯ, ПСИХОЛОГИЯ » Обращение к себе... (здесь каждый может сказать себе всё, что наболело...)
Обращение к себе...
SKYДата: Вторник, 29-04-2008, 21:43:39 | Сообщение # 16
Искусствовед
Статус: Offline
якого чорта я це роблю? я схожий на одноразову подушку, скорше наволочку, ту що продають з білизною у потягах? Ніколи не зрозумію логіки. Більше старатись навіть не буду. Більше ніколи не піду з футболу, треба буде вимикати телефон на стадіоні. Вони одне одного варті. Мені противно бачити його. І хочеться вбити іншого. а її... я не знаю. мля, хочу у Львів. Тут люди - ідіоти, бляді, пафосні уроди, які роблять жахливі речі під приколом щоб їх пожаліли. Так напевно всюди, але там є те, що дозволяє закрити на це все очі, насолоджуватись моментом. Я більше ніколи не буду.

RainДата: Воскресенье, 22-06-2008, 01:14:47 | Сообщение # 17
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
ну що, ти знову за своє? та годі вже! перестань.. теорію знаєм, а до практики ніяк не доходить.. ну звичайно, ніхто і не казав, що буде просто.. на жаль, в тебе не багато карт в руках, але це зовсім не означає, що треба кидати гру!

Не надо бояться неведомого, ибо каждый способен обрести то, чего хочет, получить то, в чем нуждается.

Форум творческого объединения "Молодь UA" » Флейм » ФИЛОСОФИЯ, РЕЛИГИЯ, ПСИХОЛОГИЯ » Обращение к себе... (здесь каждый может сказать себе всё, что наболело...)
Страница 2 из 2«12
Поиск: