| скины |
| white | Дата: Вторник, 08-04-2008, 13:13:41 | Сообщение # 166 |
 Генерал-майор
Статус: Offline
| FriendMaster, Quote (FriendMaster) То хай стріляють, не хочу я жити і слухати від мамки "вивчишся, вийдеш в іншу країну". Ну не лізе мені в голову така штука, що я маю жити в іншій країні. згідна з тобою на всі 100% а найлегше сидіти і нити про те, як в нас погано і мріяти,що десь інакше буде краще. а якшо казати "ми ніц не змінимо" то... не знаю навіть які слова краще підібрати... Quote (FriendMaster) Вони просто впевнені, що все! Що всі ми тут смертники. якшо постійно собі це втирати то так воно і буде..( шкода.
Born in Lviv Live in Lviv Die in Lviv ...Leopolis sеmper fidelis... МИ ЗАВЖДИ ПАМ"ЯТАТИМЕМО ПРО ТЕБЕ, КАЛІДОЛ, СПИ СПОКІЙНО, БРАТІШКА! СЛАВА УКРАЇНІ!
|
| |
|
| |
| SS_VikinG | Дата: Вторник, 08-04-2008, 13:19:00 | Сообщение # 167 |
|
| Quote (FriendMaster) Здається, я зараз розумію настрої людей. Вони просто впевнені, що все! Що всі ми тут смертники. Тобто проблема в наступному: Якщо ми постанемо проти діючої влади, то нам потрібно з чогось починати, шукати підтримку щоб купити зброю, а якщо купляти треба гроші, а гроші знову в мажорів, а можори далі як захочуть так нас поведуть... ну це таку ідею мені підкинули. Тобто, висновок був один - ми ніц не змінемо. Але коли ми будемо жити без цих рамок? Над нами провели експеремент, а ми навіть не може встати і щось зробити, бо на нас вийдуть війська і перестріляють. То хай стріляють, не хочу я жити і слухати від мамки "вивчишся, вийдеш в іншу країну". Ну не лізе мені в голову така штука, що я маю жити в іншій країні. Камрад Френд, ану на рахунок 1-2 відставити не віру в перемогу !! Якби Сашко Македонський не вірив у власні сили і сили народу - ми б про нього через сотні років не згадувати ....! Так, твій варіант зводиться до всесвітнього обігу грошей, але є багато інших способів (пошукай в неті інфо про армію Ірану, як всім відомо - перші Арійські племена пішли з Іранців)!! Щоб вбити людину (це я для прикладу =) ) без доказів причетності є близько 3000 способів!!!! Quote (white) SS_VikinG, ніхто не казав. просто на мою думку їм потрібно приділяти більше уваги.навіщо така майже пряма агітація? слухай, в мене є пропозиція. ввести в курс справи, а висновки нехай собі кожен робить сам. як на рахунок того щоби детально пояснити народу що конктретно являють собою скінхеди, що це конкретно за рух, конкретно за що він бореться..... розкласти по поличках, щоби просто відразу усім стало зрозуміло і не виникало там різних "мульок" типу хтось шось почув, типу "чув дзвін,та не знав де він", і щоби скінам не приписували лишніх "подвигів" - типу там шо дії абсолютно не мотивовані ітд.... ну думаю ти зрозумів. як тобі таке? оскільки як ти казав "своєрідна рекламна акція")))), а я де зможу там попробую помогти в поясненнях) хоча думаю ти це зробиш краще) Ти права, ідея гарна, але є декілька але : • ввести в курс справи - це значить зачислити їх до свого кола світобачення. Коли якась пісня стає дуже популярна - вона перетворюється в попсу...якщо скіни хоча б на 1/10 будуть популярніші за будь яку іншу культуру - це попсізм, толку не буде; • не мотивованість - скіни це люди, а людям, по своїй людській натурі, властиво помилятись + навіть при однаковій ситуації, можна діяти по різному; • детально пояснити народу - це потрібно лише одиницям...хто прагне - той знайде (-ТУТ-). Дехто може лише вигукувати "СЛАВА УКРАЇНІ", інший може виганяти інородців з наших земель, а це різні речі, не всім під силу. З.І.: нехай люди які цікавляться цим - пишуть якісь запитання, я завжди готовий по мірі знань і можливостей відповісти і допомогти!
|
| |
|
| |
| Daniel | Дата: Четверг, 10-04-2008, 14:23:35 | Сообщение # 168 |
 Подполковник
| Блин одно понять не могу. Наши деды воевали против всей этой херни 5 лет против фашистского режима. Сколько людей пало за то чтобы эта грязь не задавила их детей и внуков. И вот больно смотреть когда блин эти так называемые скины целуют или х.й знает ещё что там свастику, боготворят Гитлера. Мля.... ну вас нах. Стыдно....
СПАРТАК-НАЛЬЧИК ЧЕМПИОН !!!
|
| |
|
| |
| AmsterdaM | Дата: Четверг, 10-04-2008, 16:00:26 | Сообщение # 169 |
 Полковник
| наші діди воювали за свою сім'ю,за себе і за ВЕЛИКИЙ СУКА КАМУНИЗМ,тих хто не воював вбивали свої ж.якби все було б так заєбісь,то в Західній Україні фашистські війська не зустрічали як визволителів. німці своїх не вбивали,не було у них ворогів народу і прочьої хуєти.
masturbation is not crime!!!!!! fuck off!!!!
|
| |
|
| |
| Daniel | Дата: Четверг, 10-04-2008, 20:25:49 | Сообщение # 170 |
 Подполковник
| И что скажешь ониб лучше приняли фашизм чем комунизм? гыгыгыгы...
СПАРТАК-НАЛЬЧИК ЧЕМПИОН !!!
|
| |
|
| |
| AmsterdaM | Дата: Четверг, 10-04-2008, 20:28:34 | Сообщение # 171 |
 Полковник
| ну те покоління,яке виховувалось на комунізмі,не приняло,тому що нічоо іншого вони не знали.
masturbation is not crime!!!!!! fuck off!!!!
|
| |
|
| |
| SpOnGeBoB | Дата: Понедельник, 28-04-2008, 12:24:25 | Сообщение # 172 |
 Лейтенант
| Ну что-бы не говорили про СКИНов плохое, послушайте когда их все быстро полюбили: Были в Крыму движения разние Украинцов(Русских) против татар крымскых.. Русскому даж на улицу страшно было выйти, люди на роботу не ходили, потому что ети черномазые лювили наших поодиночку и избивали 10 на 1!!!! Крым страшно страдал!!!! Но вот приехали плохие-хорошие ребята СкинХеды, они розносили все что не есть Русским-Украинским. Стали в Бахчисарае(центр крымского ханства), на центральной площади.. начали кричать"СкинХед! СкинХед! Україна - біла країна" Ети черномазые мигом нормально начали себя вести..
А давайте вы не будете говорить мне что делать, а я не буду говорить вам куда идти.
|
| |
|
| |
| zloizritel | Дата: Вторник, 29-04-2008, 00:01:39 | Сообщение # 173 |
|
Рядовой
| Іноді треба трохи читати історію СКІНХЕД по образу та політичним переконанням це англійський робочий, або член "Трудової партії". В старій добрій Англії сталась подімна ситуація як в нас в Україні туди масово почали зїжатися іноземні громадяни (переважно китайці, японці, народи африки і т.д.) Це було вигідно для власників фабрик та заводів дешевпа робоча сила яка буде працювати за копійки. На той час зарплата робітника англійця складала 5-6 зарплат чёрної робочої сили. Ось вам і економічний казус. Що зробили англійські робочі вони обєдналися під одним гаслом"Геть іноземців !!!!!!!!!" і створили профспілки, які боролися за права громадян. Для того щоб виділятися з поміж інших вони брили голову налисо, ось вам і "скін" "хед", берци , підтяжки, підкатані штани то все образ звичайного робітника. Люди які вдягають німецьку форму і кричать "ХАЙ ГІТЛЕР !!!" то не скінхеди. То арійці голуба кров нації в яких під полушкою лежить "Майн КАф". Але для того щоб стати арійцем треба спочатку знову заглянути в історію в легіони "СС" брали не всіх підряд. Існує шкала і група тесті яка визначає чи ти справжній арієць , перевіряють біографію, генеологічне дерево. Кому цікаво думаю знайде все це в підходящій літературі. Ті хлопаки що бють хачів в Криму, розганяють татар в Бакчісараї - то вільні козаки, класні хлопці. Щоб не морочити людям голову з класифікацією хочу сказати слідуюче в кожній країні кожна політична партія під себе та власні потреби інтерпретує орбаз "СКІНХЕД". Кому потрібна єкономічна криза... Хто хоче віддати своє робоче місце іноземцю, хто хоче змінити власній релігії.... Дуже часто народ бють не скінхеди, а звичайні "ГОПИ " Перед тим як когось обізвати словом "СКІНХЕД" ви зрозумійте його мотив чого він прагне, для декого то дуже високо піднята планка.
|
| |
|
| |
| Затока | Дата: Среда, 30-04-2008, 14:17:44 | Сообщение # 174 |
 Полковник
| zloizritel, я тебе підтримую)))) я тобі від себе передаю "хайчики"
взгляни на красоту, взгляни на этот свет, шагая в темноту...
|
| |
|
|
|