діти-квіти (десь я таке чула) - Страница 2 - Форум творческого объединения "Молодь UA"
Воскресенье, 20-05-2012, 11:18:50
Приветствую Вас, Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Страница 2 из 2«12
Модератор форума: SKY, Padme 
Форум творческого объединения "Молодь UA" » Музыкальные и танцевальные направления » Субкультуры » діти-квіти (десь я таке чула) (а нема слів()
діти-квіти (десь я таке чула)
crazybilk@Дата: Понедельник, 12-05-2008, 20:48:42 | Сообщение # 16
Генерал-майор
Статус: Offline
Влияние(особенно в подростковом возрасте)-очень сильная вещь...и нормальная девушка может поддатсья негативному влиянию...тем более не у всех жизнь " как по маслу"...девушки и юноши очень чувствительно в этот период, поэтому малейшие проблемы стают причиной депрессии...потом-алкоголь, курение..и пошло поехало....хотя также важно воспитание, но иногда любой человек может проломаться...

Жизнь слишком коротка...нарушай правила -
прощай быстро - целуй медленно - люби
искренно - смейся неудержимо . И никогда не
сожалей о том, что заставило тебя
улыбнуться...

whiteДата: Понедельник, 12-05-2008, 21:02:04 | Сообщение # 17
Генерал-майор
Quote (Kaйф)
Конечно противно,поэтому и не встричаемся:)

о.... файно є))) але то ти такий) є купа народу якому тупо пох на то
Quote (crazybilk@)
да..и почему-то пока никто не пытаетсья с этим бороться...

ага... і мене це теж дуже цікавить..чи то може їм там з своїх високих посад не видно шо тут внизу твориться?) шо я можу сказати.. тре піклуватись про чистоту та здоров"я своєї нації ато хто ж то зробить як не ми)?
але гірше шо хз як з цим боротись.. більш-менш гуманними методами.... ато мені в голову приходять якісь лише радикальні і жорстокі.

Born in Lviv
Live in Lviv
Die in Lviv
...Leopolis sеmper fidelis...

МИ ЗАВЖДИ ПАМ"ЯТАТИМЕМО ПРО ТЕБЕ, КАЛІДОЛ, СПИ СПОКІЙНО, БРАТІШКА!
СЛАВА УКРАЇНІ!

Худ()жни$@Дата: Понедельник, 12-05-2008, 21:16:29 | Сообщение # 18
Генерал-майор
Всіх під одну гребінку....Чому ж мене таке не цікавить? Я думаю, що найбільше на дітей в такому віці впливає виховання та відносини вдома. Якщо вдома все добре, то за яким понтом йти на "вулицю"?

Мир строится на искустве, но искуство творим мы.

Лучше быть идиотом и верить в счастье, чем быть умным и верить, что счастья нет. ( by myself)

"только чью сторону он примет, ведь легче погасить в себе свет, чем разсеять окружающую тебя тьму..." Ночной дозор

whiteДата: Понедельник, 12-05-2008, 21:31:00 | Сообщение # 19
Генерал-майор
Худ()жни$@, згідна з тобою, це відіграє дууууууже велику роль. але можу назвати купу прикладів коли і виховують нормально, і носяться як з писаною торбою...ой дітятко мує кухане.... з тої всієї маси народу можливо 1% з неблагополучних родин чи мають серйозні трабли вдома чи ше там десь.... але в такому випадку треба шось робити і вперто йти далі усім на зло, а не заливати своє "горе" в бухлі чи розслабляючись за допомогою тому подібного гівна. в людей в яких реально трабли і яким дійсно важко просто немає часу на всяку таку фігню. принаймні я так думаю
"Хто хоче жити, той повинен боротися, а хто не захоче чинити опір у цьому світі вічної боротьби - той не заслуговує права на життя..."
Quote (Худ()жни$@)
Якщо вдома все добре, то за яким понтом йти на "вулицю"?

от мені теж це цікаво...певно для гостроти вражень...

Born in Lviv
Live in Lviv
Die in Lviv

СЛАВА УКРАЇНІ!

AmsterdaMДата: Понедельник, 12-05-2008, 21:52:11 | Сообщение # 20
Полковник
Quote (white)
а вам не противно зустрічатися з такими дівчатками від якої на кілометр смердить шмурдяком, з убітими фішками.... і не бридко потім спати з ними, знаючи що перед вами там було ше половина ваших знашомих..і не знайомих?))

з такими шмарами зустрічаються такі ж хлопчики
а нормальним такі не цікаві

masturbation is not crime!!!!!!
fuck off!!!!

whiteДата: Понедельник, 12-05-2008, 22:02:05 | Сообщение # 21
Генерал-майор
Quote (AmsterdaM)
а нормальним такі не цікаві

а їм не хочеться мати нормального хлопчика/дівчинку? бо якшо пішло на то шоби просто пот*ахатись то можна і бабу резинову купичи чи якийсь там вібратор.. хто як більше любить... принаймні заразу не підчіплять)
а якшо серйозно.. то тут і стаття така є в Кримінальному Кодексі України...якшо не помиляюсь наче 156-розбещення неповнолітніх...то я для тих хто виступає по малолєткам.

Born in Lviv
Live in Lviv
Die in Lviv

СЛАВА УКРАЇНІ!

RainДата: Понедельник, 12-05-2008, 22:40:02 | Сообщение # 22
Генерал-лейтенант
поправочка.. не 14-15, а 12-15, а то й 11... от сама спостерігала картину - йде хлопчик з 5-го класу і прямим текстом "а ну бля нах, поженились, він її поїбав і розвелись.. а вона сука собі бабки заграбала" і при цьому в руках в нього банка пива.. ну хто йому продав таке?? як??
а щодо заходів... деякий час були реклами по телевізору типу "проти наркотиків, за спорт!" але щось останнім часом їх вже не видно...
а от на рахунок "полягали на асфальт назад, бридко" , то знаєш, тут вже спокійно на вік можна списати) коли це робить недоліток в 14, то це вже краще, ніж переросток в 19 biggrin

Не надо бояться неведомого, ибо каждый способен обрести то, чего хочет, получить то, в чем нуждается.

KaйфДата: Понедельник, 12-05-2008, 23:10:42 | Сообщение # 23
Лейтенант
ну есть еще такие люди,которым это просто прет=)Прет бухать,курить план,своим видом шокировать обывателей=)

Днем меня рубит,ночью херачит
Вчера я кубик-рубик,завтра-мальчик с пальчик
будильник молчит,зато звучит холодильник
он пустой,квадратный смотрит прямо на меня
(С)Желтая Ветка

whiteДата: Понедельник, 12-05-2008, 23:18:33 | Сообщение # 24
Генерал-майор
Rain, а шо вже дітки і в 11-12 такою гидотою траждають?((
реклами то звичайно дуже добре, принаймні якась спроба...але того явно мало. ненаю, тре якісь більш жорстокіші заходи, може так дійде?
Quote (Rain)
а от на рахунок "полягали на асфальт назад, бридко" , то знаєш, тут вже спокійно на вік можна списати) коли це робить недоліток в 14, то це вже краще, ніж переросток в 19 biggrin

так.... шось я не вдуплилась трошки....... типу краще вже хай мале валяється ніж доросле? якшо так то мені твоя думка не зрозуміла. і не тре нічого ні на що списувати. це взагалі не нормально валятись на землі на рівні з каналізаційними люками. особисто я якшо бачу таку картину ніякого бажання крім як добити ногами не маю, тре буде при нагоді спробувати)

Born in Lviv
Live in Lviv
Die in Lviv

СЛАВА УКРАЇНІ!

RainДата: Понедельник, 12-05-2008, 23:38:49 | Сообщение # 25
Генерал-лейтенант
Quote (white)
але того явно мало. ненаю, тре якісь більш жорстокіші заходи, може так дійде?

можливо-можливо...
Quote (white)
типу краще вже хай мале валяється ніж доросле? якшо так то мені твоя думка не зрозуміла.

по теорії - повинно вирости й порозумнішати..)
Quote (white)
бажання крім як добити ногами не маю, тре буде при нагоді спробувати)

жжорстока ти.... wacko

Не надо бояться неведомого, ибо каждый способен обрести то, чего хочет, получить то, в чем нуждается.

whiteДата: Понедельник, 12-05-2008, 23:52:56 | Сообщение # 26
Генерал-майор
Quote (Rain)
жжорстока ти.... wacko

і таке трошки є.
Quote (Rain)
по теорії - повинно вирости й порозумнішати..)

по ходу може і не дорости...) просто вгробить себе нафіг і не буде "кандідата" на дорослішання

Born in Lviv
Live in Lviv
Die in Lviv

СЛАВА УКРАЇНІ!

Сообщение отредактировал white - Понедельник, 12-05-2008, 23:54:22

RainДата: Вторник, 13-05-2008, 00:07:11 | Сообщение # 27
Генерал-лейтенант
Quote (white)
по ходу може і не дорости...) просто вгробить себе нафіг і не буде "кандідата" на дорослішання

а, ну то вже знову повертаємось до теми вживання алкоголю і наркотиків... а я ж то про просто щось безглузде))

VelvetДата: Воскресенье, 08-06-2008, 23:22:42 | Сообщение # 28
Сержант
Чесно кажучи, подумала що тема про хіппі.
Жаль, що вона про менш приємні речі(
Що помітила: якщо взяли особину роздільно від компанії, одну, без нікого - враз людина розумнішає і кращає. Погоджується, що це погано і недобре, шкідливо і тупо. І дійсно щиро, не граючи на публіку!
Але як тільки ця ж особина потрапляє в компанію - бац, і ап"ять двадцать п"ять...
Отожбо вивід: хтось почав чю лабуду, а всі як стадо повелися. Бо це "круто" і "авторитетно". Я називаю це явище "Єфект передачі дибілізму від ...гм гм... 5 крапки до 5 крапки".
І це не побориш.
Тільки хібашо знайдеться людина з характером лідера і поведе всіх за собою у світле майбутнє. Але то вже я Індіго передивилася...
Взагалі, я сподіваюсь на краще. Просто не потрапити в таку компанію, адже не виключено, що й сама поведуся... Усі ми грішні і слабкі. Тому й страждаєм(

Форум творческого объединения "Молодь UA" » Музыкальные и танцевальные направления » Субкультуры » діти-квіти (десь я таке чула) (а нема слів()
Страница 2 из 2«12
Поиск: