| что хорошего и что плохого? какие причины? | |
| |
| к@тен@к | Дата: Четверг, 28-06-2007, 00:21:40 | Сообщение # 16 |
 Сержант
Статус: Offline
| мне кажеться что человек выбирая субультуру ищет не под кого подстроиться ....а ищет себе подобных.....а если он не нашел своей субкультуры тогда он сам по себе.....вот такой обычненький нефор
....Любовь не ищет своего...любовь не оставит одного....она будет ждать тебя всегда....любовь не устанет никогда........
|
| |
|
| |
| DM | Дата: Пятница, 29-06-2007, 00:22:07 | Сообщение # 17 |
 Генерал-полковник
| Quote (Etty) Явність перш за все субкультури в твоїх мізгах,а потім вже зовні.Потрібно розуміти,чому я обрав такий стиль,чому я змінив,змінила погляди на життя,що це все означає для мене? підтримую =)) про це навіть ##### співають. і саме такий підпис в мене =))
If Rastafarianism is about having dreadlocks, smoking marijuana and believing that Haile Selassie is God, then I am not Rastafarian. But if it is about political, social and personal consciousness, then, yes, I am," © Lucky Philip Dube (вечная память) Свабоду Мурахам!!!! (с) AnT
|
| |
|
| |
| Etty | Дата: Пятница, 29-06-2007, 18:41:08 | Сообщение # 18 |
 Генералиссимус
| DM, От і респект,тому ,що це дуже важливо.Те,що ти робиш для публіки,ніколи не буде рідним для тебе.Ліпити з себе щось або когось-тупа фальшивка.
Дебют Евгения Петросяна на профессиональной сцене состоялся в 1962 году, когда он в качестве конферансье вел выпускную программу ВТМЭИ "В жизни раз бывает 18 лет", открывавшую собой второй сезон нового Московского театра эстрады на Берсеневской набережной. . Однако, по словам Евгения Вагановича, сцена, на которую он вышел впервые в качестве профессионала, стала ему родной.
|
| |
|
| |
| Roxy)) | Дата: Пятница, 27-07-2007, 22:25:15 | Сообщение # 19 |
|
Рядовой
| Субкультура - это способ самовыражения, но главное, самовыражаясь, не потерять самого себя. Добавлено (27-07-2007, 22:25:15) --------------------------------------------- Субкультуры, неформалы - это классно. Но когда эти "новоспеченые" поЗЗЗеры считают себя неформалами только потому, что они нацепили цепи и проколи всё, что только можно было, - это ужасно!
Никогда не найдешь то, что ищешь, пока не сможешь выразить то, что думаешь=))
|
| |
|
| |
| Dream | Дата: Воскресенье, 12-08-2007, 11:24:19 | Сообщение # 20 |
 Полковник
| я считаю, что так происходит из-за того, чт каждый хочет выдилится... Поэтому каждый пытаеться найти что-то что ему больше всего подходит
Никогда не отказывайся от игры и страха совершить ошибку.
|
| |
|
| |
| Спасусь_таблетками | Дата: Воскресенье, 12-08-2007, 13:42:20 | Сообщение # 21 |
 Лейтенант
| На мій погляд, це дурня. Людям немає що роботи, і вони придумують субкультури, якісь дурні правила... Навіщо усе це? Життя по правилам? Для мене це гидко, я зовсім не розумію, як можна говорити що ти там ємо, панк, гот... Ну готів я не буду чіпати, хай собі лазять на цвинтар... Але панки, мабудь дівчатам дуже приємно мати хлопця панка, а дівчина панк це зовсім тру. Але так я панки вже були давно, ще до мене з*явилася ця субкультура, і я зовсім про неї мало знаю, тому зразу хочу сказати про ЕМО... Скажіть, що це? Нова субкультура, а може просто мода... Звісно це просто мода, як колись булі панки та готи модою... Ходити вдягниним як новорічна ялинка, ходити як зебра це мабудь дуже сумно, та по емовському... Чому багато хто ненавидить цю культуру??? А навіщо кричати що Ви там тру емо, і таких більше не існуе... А ще через півроку тих емо зовсім вже не буде, і наші хлопчики емо, візьмуть семочки, і будуть чекаи нової моди... Про дівчат мовчу, на то вони і дівчата, для них то усе мода...Зараз вони тру емо, а завтра останні фіфочки... Ще мене дуже бісить, коли йде по вулиці якийсь чувак показує пльцем і каже: ООО тру емо пішло... По одежі судити? Тож якщо я вдіну полосаті гетри я теж буду імо? І що те що у мене в душі нікого не цікавить? А може в мене на лобі буде написано що я імо? Як я знаю, емо пішло від емо музики.. Правильно?? Я теж слухаю емо музику бо мені ці подобаеться... А теперь питання: Від емо музики пішов емо стиль... Питання як він пішов? Якийсь великийчародій побачив що емоційна музика в полоску? Я дуже хочу с тим чародієм познайомитись, може він побачить щост гарне в відстійній попсі...
Каждую секунду Каждый ебаный миг Ты как снег тихо таешь Я лишь слышу твой крик И не важен цвет крови Пол занятие семья Мертвый свет в мертвом мире Мертвый ты мертвый я (С) Психея
|
| |
|
| |
| Antifashion | Дата: Пятница, 17-08-2007, 21:49:55 | Сообщение # 22 |
|
Генерал-лейтенант
| Quote (Спасусь_таблетками) Людям немає що роботи, і вони придумують субкультури, якісь дурні правила... Навіщо усе це? Життя по правилам? Хм.. Всегда вообще-то так говорил.. Но кому-то нравиться называть себя панком, надев футболку "panx no det". Нравится - пусть ходит. Quote (Спасусь_таблетками) Ну готів я не буду чіпати, хай собі лазять на цвинтар... Эм... Почему это если готы, то сразу только кладбище? Я тож там бываю, потому, что там нет имо. Почти. Quote (Спасусь_таблетками) Але панки, мабудь дівчатам дуже приємно мати хлопця панка, а дівчина панк це зовсім тру. А где ты сейчас панков видела таких, которые хоть немного напоминают действительно людей, которе придумали всё это? Quote (Спасусь_таблетками) Звісно це просто мода, як колись булі панки та готи модою... Готы небыли. Так как не всем предки разрешали ходить весь год в чёрном) Или просто не особо нравился чёрный цвет) Quote (Спасусь_таблетками) А ще через півроку тих емо зовсім вже не буде, і наші хлопчики емо, візьмуть семочки, і будуть чекаи нової моди... бп уверен, что следующим будет "шашечка" Ска)
Ушёл.
|
| |
|
| |
| Rain | Дата: Четверг, 10-01-2008, 19:46:54 | Сообщение # 23 |
 Генерал-лейтенант
| Quote (Antifashion) А где ты сейчас панков видела таких, которые хоть немного напоминают действительно людей, которе придумали всё это? справді, ти правий.. нема на Україні тру-панків... так просто якісь... які просто хочуть віднести себе до якоїсь субкультури і не знають до якої.. тому вирішили до всім відомим панкам.. Quote (Antifashion) бп уверен, что следующим будет "шашечка" Ска) нострадамус)) Quote (Спасусь_таблетками) На мій погляд, це дурня. Людям немає що роботи, і вони придумують субкультури, якісь дурні правила... Навіщо усе це? Життя по правилам? деякі люди просто не вміють жити без правил.. такі люди коли виростають стають добросовісними працівниками на заводах. без них не було б нації. а ті, то сам може щось придумати, викрутитись стає якоюсь бізнес-людиною, або просто вмудряється майже нічого не робити, а заробляти добре..Quote (Спасусь_таблетками) Чому багато хто ненавидить цю культуру??? А навіщо кричати що Ви там тру емо, і таких більше не існуе... ненавидять, бо ЕМО це дуже суїцидна штука, з тої ж причини є вираз, що ЕМо мало(типу повбивались), але всі про це або забули, або не звернули уваги, або і зовсім не знали.. Quote (Спасусь_таблетками) Ще мене дуже бісить, коли йде по вулиці якийсь чувак показує пльцем і каже: ООО тру емо пішло... По одежі судити? Тож якщо я вдіну полосаті гетри я теж буду імо? І що те що у мене в душі нікого не цікавить? 100% згідна! просто чувик недавно взнав, що таке існує і хоче випіндритись... Quote (Спасусь_таблетками) Як я знаю, емо пішло від емо музики.. Правильно?? Я теж слухаю емо музику бо мені ці подобаеться... теж правильно, але тепер ЕМО навіть забули що таке ЕМО музика.. слухають попсу і кричать, що вони ЕМО.. таке мене дратує...навіщо стверджувати, якщо нічого не тямиш?? Quote (Dream) я считаю, что так происходит из-за того, чт каждый хочет выдилится... Поэтому каждый пытаеться найти что-то что ему больше всего подходит ага, і якщо якомусь там наприклад подобається носити цепі, кожані браслети з шипами, кофти в полосучку, гетри, чорні балахончики і воно слухає ЕМО музику, тоді вирішує стати ЕмО і починає собі забороняти носити те, що йому подобається, але яке не відповідає субкультурі,яку він вибрав... як це можна назвати?? Quote (Roxy))) Субкультура - это способ самовыражения, но главное, самовыражаясь, не потерять самого себя. и я о том же... Quote (Roxy))) Субкультуры, неформалы - это классно. Но когда эти "новоспеченые" поЗЗЗеры считают себя неформалами только потому, что они нацепили цепи и проколи всё, что только можно было, - это ужасно! позери це вже зовсім інша тема, але вони теж виражаються, хоча цим самим реально заважають і дратують інших...
Не надо бояться неведомого, ибо каждый способен обрести то, чего хочет, получить то, в чем нуждается.
|
| |
|
| |
| 4уDo | Дата: Среда, 16-01-2008, 22:43:31 | Сообщение # 24 |
 Полковник
| Хотелось бы мне жить где то за границей, там люди намного проще,и ценят тя только за то какой ты человек,а не за то"кто ты", и не парятся по поводу этих субкультур,я конечно не против них, но народ прошу без ФАНАТИЗМА и тупых стереотипов
...жизнь измеряется не коли4еством сделанных вдохов,а коли4еством моментов,когда от с4астья захватывает дух...
|
| |
|
| |
| BitterSweet | Дата: Четверг, 31-01-2008, 15:01:24 | Сообщение # 25 |
 Подполковник
| Згодна на всі 100%
Сообщение отредактировал BitterSweet - Четверг, 31-01-2008, 15:03:36 |
| |
|
| |
| 4уDo | Дата: Четверг, 31-01-2008, 20:35:08 | Сообщение # 26 |
 Полковник
| ги.. дзякую,не треба овацій: )
...жизнь измеряется не коли4еством сделанных вдохов,а коли4еством моментов,когда от с4астья захватывает дух...
|
| |
|
| |
| NE0G3N | Дата: Четверг, 28-02-2008, 16:06:32 | Сообщение # 27 |
 Майор
| Будем думати сучасно. Якщо осяйнути своїми очима цю реальність, що ми називаєм субкультурою, що ми побачимо? Агаа, от обригани ходять, торчки валяються. Звичайно, є випадки, але можливо то не зовсім те, що зветься субкультурою. Отже, моя думка: субкультура - [цензура] . Йти в стадо - не для мене. Думаю, як хочу; зневажаю, кого хочу; роблю, як заманеться. І не буде мені говорити якийсь п’яний єбл**, як мені поводитись і як вдягатись.
"Вера христианска - уродство есть" Князь Святослав
|
| |
|
|
|