| Сатанисты |
| NE0G3N | Дата: Четверг, 29-05-2008, 17:37:05 | Сообщение # 61 |
 Майор
Статус: Offline
| Quote (Lucifer) а набагато краще взагалі мати свою точку зору У цьому справа! Просто схиляти голову над "писаниною" і йти туди, куди тебе хочуть штовхнути - це не лізе у ворота
"Вера христианска - уродство есть" Князь Святослав
|
| |
|
| |
| пАзитиФ4ik | Дата: Пятница, 30-05-2008, 12:43:24 | Сообщение # 62 |
 Майор
| я теж не читала, але виправляюсь - читаю!
мир - это не то, что нас окружает, а то, что мы о нем думаем
|
| |
|
| |
| Lucifer | Дата: Суббота, 12-07-2008, 09:52:02 | Сообщение # 63 |
 Подполковник
| Просто читати - це одне, а саме головне зрозуміти суть того, що там написано! І знову ж, я повторюсь, не фанатіти! фанатизм ще ніли до добра не призводив! як і християнство, так і сатанізм... подивитись зі сторони на людей фанатиків однієї чи іншої культури, то вони ж перетворюються на справжніх зомбі! це вже не люди.. це біороботи, які запрограмовані своєю культурою....
Да, я отшельник, маг и волшебник, тяжек мой путь...
|
| |
|
| |
| So_Fucking_Special | Дата: Среда, 01-10-2008, 18:25:25 | Сообщение # 64 |
 Подполковник
| я от прочитала "записная книжка Дьявола"....мене зацікавило.....та ще треба до кінця розібратись......
Каждую секунду.Каждый еб**ый миг.Ты как снег тихо таешь.Я лишь слышу твой крик.И не важен цвет крови.Пол,занятие,семья.Мертвый свет в мертвом мире.Мертвый ты,мертвый я.
|
| |
|
| |
| Lucifer | Дата: Вторник, 07-10-2008, 18:05:58 | Сообщение # 65 |
 Подполковник
| So_Fucking_Special, Цікаво.. не читав... шукаю))) теж хочу прочитати) Добавлено (07-10-2008, 18:05:58) --------------------------------------------- Прочитав) згоден, але не зі всім) є свої "+" та "-".. кожен повинен вибрати те, що ближче йому) тому, що правда всеодно, для нього, буде за ним....
|
| |
|
| |
| So_Fucking_Special | Дата: Воскресенье, 26-10-2008, 13:14:40 | Сообщение # 66 |
 Подполковник
| Lucifer, ага.....ну там є цікаві думки,але є і брєд.....
Каждую секунду.Каждый еб**ый миг.Ты как снег тихо таешь.Я лишь слышу твой крик.И не важен цвет крови.Пол,занятие,семья.Мертвый свет в мертвом мире.Мертвый ты,мертвый я.
|
| |
|
| |
| Lucifer | Дата: Воскресенье, 26-10-2008, 17:26:18 | Сообщение # 67 |
 Подполковник
| So_Fucking_Special, Так, досконалого менає нічого у цьому світі... і будь яка релігія цьому не виключення.. і санізм не виключення! в себе треба вірити)
|
| |
|
| |
| So_Fucking_Special | Дата: Воскресенье, 26-10-2008, 21:17:07 | Сообщение # 68 |
 Подполковник
| Quote (Lucifer) в себе треба вірити) прям як в книжці написано)))))
|
| |
|
| |
| Lucifer | Дата: Воскресенье, 26-10-2008, 21:55:20 | Сообщение # 69 |
 Подполковник
| So_Fucking_Special, Так то я ж і писав ту книжку))
|
| |
|
| |
| So_Fucking_Special | Дата: Понедельник, 27-10-2008, 18:58:08 | Сообщение # 70 |
 Подполковник
| Lucifer, будєм знать
|
| |
|
|
|