| Straight Edge |
| PunishedBarbie | Дата: Среда, 06-02-2008, 20:56:38 | Сообщение # 76 |
 Генералиссимус
Статус: Offline
| Quote (падстава) пейце деци малако будеце здаровы..... biggrin пацццтулам...
Тупість людей мене так дратує...(с)Тантра
|
| |
|
| |
| падстава | Дата: Четверг, 07-02-2008, 12:24:30 | Сообщение # 77 |
 Сержант
| айнана....радасна
like a virgin touched for the evry first time. like a virgin when your heart beats next to mine
|
| |
|
| |
| Ronero | Дата: Воскресенье, 27-04-2008, 22:33:07 | Сообщение # 78 |
 Полковник
| На мій погляд стрейт еджер це не просто людина яка не бухає,не курить и не вживає наркотиків......Це щей людина яка слідкує за своїм тілом,тобто займається спортом......я думаю що фізичний розвиток це чи не найважливіша річ в житті стрейт еджера......
Я катаю на WTP-4 seasons.......
|
| |
|
| |
| SpOnGeBoB | Дата: Понедельник, 28-04-2008, 12:09:15 | Сообщение # 79 |
 Лейтенант
| Я думаю почти стал еджером.. Ещё чуть осталось поработать))) Ronero, знаешь, здоровье нужно беречь, а не укреплять
А давайте вы не будете говорить мне что делать, а я не буду говорить вам куда идти.
|
| |
|
| |
| Ronero | Дата: Понедельник, 28-04-2008, 21:59:51 | Сообщение # 80 |
 Полковник
| SpOnGeBoB,знаеш,якщо ти не будеш зміцнювати здоров'я то тобі його будуть зменшувати........наведу приклад....до тебе підійде гоп і дасть тобі плюх...поламає носа,щелепу....і ти не зможеш себе захистити...Чи ти родився здоровим чуваком з об'ємними біцепсами?
|
| |
|
| |
| SpOnGeBoB | Дата: Воскресенье, 11-05-2008, 08:47:05 | Сообщение # 81 |
 Лейтенант
| Ronero, ну поламает или нет - незнаю)) Ты видел имокидов 190 ростом и КМС по дзюдо)) Пусть попробует койта гопяра подойти сказать чето)))) да и без дзюдо 190см росту не просто так даны природой)
А давайте вы не будете говорить мне что делать, а я не буду говорить вам куда идти.
|
| |
|
| |
| Ronero | Дата: Понедельник, 12-05-2008, 21:08:33 | Сообщение # 82 |
 Полковник
| SpOnGeBoB,мені все одно який у тебе зріст і по чому кмс........Але факт залишається фактом треба над собою працювати....А щодо гопів то я думаю вони ще багато раз будуть підхотити і щось казати....але це таке.......Зріст чи не зріст-треба займатися спортом....крапка....Але знову ж таки-це діло кожного....хто не хоче то хай не займається....мені пох.....
|
| |
|
| |
| Slipknot | Дата: Четверг, 22-05-2008, 13:02:40 | Сообщение # 83 |
 Рядовой
| Straight Edge на мою думку в наш час найкраще направлення,оскільки другі-не вимагають утримання від алкоголю,наркотиків і тд..Звичайно ж..кожна людина обирає ким вона хоче бути,і що для неї краще,але й потрібно памятати про наше здоровя,про яке також потрібно турбуватись.Звичайно ж,важко дотримуватись всіх правил,але потрібно хоть би намагатись..
x_Slipkno†_X_GL@M_G!®L_
|
| |
|
| |
| Velvet | Дата: Понедельник, 09-06-2008, 08:39:41 | Сообщение # 84 |
 Сержант
| Просто люди, які не туплять. І іх просто назвали. Ось тобі і субкультура... Кажись я знайшла себе)
Сообщение отредактировал Velvet - Понедельник, 09-06-2008, 08:42:14 |
| |
|
| |
| Ronero | Дата: Понедельник, 09-06-2008, 08:49:09 | Сообщение # 85 |
 Полковник
| Slipknot, Straight Edge основан не на удержании себя от запрещенных факторов а на отсутствие зависимости от них...
|
| |
|
| |
| PunishedBarbie | Дата: Понедельник, 09-06-2008, 11:36:30 | Сообщение # 86 |
 Генералиссимус
| Ronero, браво!!!!
Тупість людей мене так дратує...(с)Тантра
|
| |
|
| |
| Dafna | Дата: Пятница, 13-06-2008, 22:20:55 | Сообщение # 87 |
 Майор
| Quote (Ronero) На мій погляд стрейт еджер це не просто людина яка не бухає,не курить и не вживає наркотиків......Це щей людина яка слідкує за своїм тілом,тобто займається спортом......я думаю що фізичний розвиток це чи не найважливіша річ в житті стрейт еджера..... це лише твій погляд. як подобається, так і роби. але перш за все це утримання від шкідливих звичок.
Не допускают мысли о своей неправоте Они же сами блуждают в темноте Смеясь над тем,что ты сказал Пытаясь смехом как-то заглушыть свой страх Опасаються того,что ты на самом деле прав Что их знания-это иллюзия
|
| |
|
| |
| Ronero | Дата: Воскресенье, 15-06-2008, 22:37:47 | Сообщение # 88 |
 Полковник
| Dafna,хм.........я и так знаю что ето мое мнение...зачем лишний раз мне ето напоминать?
|
| |
|
| |
| Dafna | Дата: Вторник, 17-06-2008, 19:37:01 | Сообщение # 89 |
 Майор
| Ronero, просто твоё мнение отличаеться от действительности. ты спортсменов и стрэйт-эйджеров в одну кучу просто валишь. спортсмен может быть стрэйт-эйджером, а наоборот...? тогда зачем два понятия для одного и того же.
Не допускают мысли о своей неправоте Они же сами блуждают в темноте Смеясь над тем,что ты сказал Пытаясь смехом как-то заглушыть свой страх Опасаються того,что ты на самом деле прав Что их знания-это иллюзия
|
| |
|
| |
| Ronero | Дата: Вторник, 17-06-2008, 21:00:05 | Сообщение # 90 |
 Полковник
| Dafna, ты просто меня не поняла.....я просто подчеркиваю что много стрэйт-еджеров серйозно занимаютса спортом(напр. скины)....я как раз не валю все в одну кучу...просто есть мнение о том что стрейт-еджеры должны заниматса спортом...
|
| |
|
|
|